El COEIC participa a la Barcelona Industry Week

dijous, 27 setembre, 2018

 

 

El Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) participa a la Barcelona Industry Week que se celebrarà els propers 16 a 18 d'octubre als recintes de Fira de Barcelona. Per segon any consecutiu, es promourà la innovació en el processos de fabricació i es recolzarà a les empreses en la seva transició tecnològica cap a una producció més sostenible i competitiva en els salons In(3D)ustry, HEALTHIO i IoT Solutions World Congress. 

En el marc de la Barcelona Industry Week i organitzat pel Consorci de la Zona Franca, el COEIC, el Col·legi d'Economistes, la Cambra de Comerç i l'Ajuntament de l'Hospitalet, la Jornada del 16 d'octubre tindrà com a punt de partida uns Diàlegs entre economistes i enginyers sobre l'impacte social i econòmic de la transformació digital de la indústria. El degà del COEIC, Josep Canòs, debatrà amb Anton Gasol Madrinyà, degà del Col·legi d'Economistes, sobre la rentabilitat econòmica versus rentabilitat social. 

La Jornada del 18 d'octubre serà sobre "la transformació digital, ja és un fet" i es presentaran els projectes premiats en el passat Fòrum Indústria 4.0, organitzat per la Comissió Indústria 4.0 d'Enginyers de Catalunya. 

Per a inscripcions clica aquí ( gratuïtes amb el codi 2633DBC4)

Dins el marc de la IoT Solutions World Congress, el 16 d'octubre se celebrarà la tercera trobada de la Comissió anual de la Comissió Indústria 4.0 organitzada per Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació, el Col·legi d'Enginyers Agrònoms i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya