La Mútua dels Enginyers ha atorgat a dues dones enginyeres una beca destinada a sufragar la matrícula del “Programa Directiu de Desenvolupament (PDD)” organitzat per Aula Magna Business School.

Aquesta acció neix del compromís que té La Mútua de fomentar la igualtat entre dones i homes en les empreses i equilibrar la seva presència en el conjunt de la plantilla i, especialment, en càrrecs directius dins dels sectors “STEM”.

Les dues guanyadores de les beques han estat la Ingrid Baulés, enginyera industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB-UPC) amb més de 10 anys de trajectòria professional i l’Estíbaliz Fernández, enginyera industrial per la Universitat Politècnica de València amb més de 20 anys de trajectòria professional.

El jurat ha valorat les candidatures segons el perfil professional de la postulant i la idoneïtat curricular i professional per a cursar el Programa Directiu de Desenvolupament, que en tots els casos ha estat de gran rellevància. A més, ha considerat el grau de vinculació amb el sector “STEM” de l'empresa on treballa i les motivacions exposades per la candidata per a cursar el PDD.

Finalment, el jurat ha valorat la probabilitat de la promoció de la candidata dins de l'empresa en cas de finalitzar la formació becada.

Compartir