L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va inaugurar, el passat divendres 18 de desembre, el nou espai que ocupen Caixa d'Enginyers, la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya i La Mútua dels Enginyers. Situat al carrer Indústria, 18, l'edifici es convertirà en una plataforma col·laborativa de l'Enginyeria que permetrà afrontar els nous reptes de la tecnologia i la digitalització, a més de prestar els serveis adreçats a satisfer les necessitats financeres i asseguradores dels seus socis, mutualistes i clients, enfortint, d’aquesta manera, el teixit empresarial de la zona. Amb el trasllat de la Delegació a les noves instal·lacions es reforça la nostra presència i s'oferiran més serveis als més de 1.400 enginyeres i enginyers, al teixit industrial, universitats i ciutadania del Vallès

Marta Farrés, Alcaldessa de Sabadell, que va realitzar una visita a l'espai acompanyada per representants de les tres organitzacions, va afirmar que "està convençuda que amb aquesta nova ubicació compartida es podrà avançar encara més en la col·laboració, així com també entomar nous reptes i donar encara millors serveis". Així mateix va ressaltar que el fet que totes tres entitats estiguin a la ciutat "ens reafirma com a ciutat capital i referent al Vallès i al conjunt del territori" i va agraïr el treball en favor de la recuperació de la força de tota la zona: "si tots remem en la mateixa direcció segur que arribarem molt més lluny", va afegir.

El president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya i vicedegà del Col·legi, Jordi Renom, va recordar que “amb aquesta nova seu conjunta volem fer més visible el nostre compromís amb el desenvolupament del teixit industrial del Vallès, que hem tingut des de la creació de la delegació l’any 1951”. “En un moment en què la indústria ha de ser el vector on ha de pivotar la recuperació econòmica del país, Enginyers Industrials de Catalunya apostem per enfortir la nostra presencia al Vallès” va refermar Renom.

El president de l'Associació dels Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès, Francesc Figueras, va declarar que "el Vallès i la seva indústria han de ser, sens dubte, una peça clau per ajudar al país a sortir de la crisi econòmica i social derivada de la COVID-19". "Cal millorar les infraestructures i els polígons i apropar el talent de les indústries a les administracions" va afegir Germán Palacín, president del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès.

Situat a l'emblemàtic local propietat de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, a més d'allotjar a les tres entitats, l'edifici compta amb un auditori amb capacitat per a unes 100 persones, on es podran celebrar actes quan la situació ho permeti. Aquest espai serà, sens dubte, un eix estratègic per al teixit industrial del Vallès.

Compartir