Ramon Molist relleva a Víctor Peiró en la presidència de la Comissió d’Esports. Des d’Enginyers Industrials de Catalunya volem agrair a en Víctor Peiró el seu impuls i dinamisme al capdavant de la Comissió.

“​​Treballarem perquè la Comissió d’Esports continuï sent un punt de trobada del col·lectiu on es fomentin els valors de l’amistat, la col·laboració entre companys i els hàbits de vida saludables, amb l’objectiu final de millorar la qualitat de vida dels enginyers i les enginyeres”, ha explicat el nou president de la Comissió d’Esports. Ha avançat els plans d’acció i els objectius que desenvoluparan, a curt termini, i que consistiran en endegar nous esports dins de la Comissió, incrementar el nombre d’inscrits en els diferents grups i fomentar i impulsar la col·laboració amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 

Molist és enginyer industrial per l’ETSEIB, ha desenvolupat la seva carrera professional com a director de Fàbrica a Kellogg España i, més endavant, com a director d’Explotació en el Consorci de la Zona Franca fins a la seva jubilació. Actualment, col·labora com a voluntari en la Fundació Comtal de Barcelona en els camps de la formació de joves i en la seva orientació professional. Des de setembre de 2022, és coordinador del Grup de Muntanyisme de la Comissió d’Esports.

Les persones interessades a formar part d'aquesta Comissió es poden posar en contacte amb l’Àrea de Coneixement al 93 295 78 04  o a través del correu comissions@coneixement.eic.cat.

 

Compartir