Les Comissions Socials són punts de trobada, de participació i de col·laboració de les enginyeres i enginyers que comparteixen inquietuds, reflexions i aficions en diferents àmbits, més enllà dels estrictament professionals. 

La Comissió d'Esports és una bona opció per construir xarxes de relacions de qualitat a través de la pràctica esportiva. Actualment, funcionen amb notable èxit les seccions de tennis, pàdel, ciclisme de muntanya, senderisme i dòmino.

La Comissió de Cultura ha consolidat, després de més de 25 anys en funcionament, activitats com l'Òpera, el Cicle de Jazz, la Coral dels Enginyers, el Cine Club, el Club de Lectura i les conferències d'Engitren. 

A través de la Comissió d'Acció Social, les enginyeres i enginyers posen els seus coneixements i experiències al servei de la societat i, especialment, d'aquelles organitzacions i entitats que treballen a favor dels més necessitats per acompanyar-los en el camí de la reinserció social i laboral. 

Unes capacitats i experiències acumulades que també es posen en comú a la Comissió de Jubilats i Prejubilatsa través de diverses activitats com l'Aula d'Extensió Universitària, els Cafès dels Enginyers, accions de mentoring o visites tècniques o culturals, entre d'altres.

Descobreix-les, suma-t'hi i participa!

Compartir