Celsa Group s'uneix a l’aliança Etalent, l’aliança d’èxit per a la gestió del talent vinculat a l’enginyeria. Líder a Europa en la producció d'acer circular de baixes emissions, aquesta companyia familiar té com a objectius pel 2050 completar la seva circularitat i convertir-se en empresa Net positive.

Les empreses adherides a l’aliança Etalent es comprometen amb la formació constant i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera, a l’establiment de salaris que, com a mínim, respectin els convenis de la professió, i a la promoció interna del talent, permetent als seus professionals interns a accedir a llocs de treball de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país i al suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat, per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic. Gràcies per ser-hi!

Compartir