"Els càrrecs directius d'empreses industrials ara els ocupen financers i no enginyers industrials: qui dirigeix la producció no té un coneixement profund sobre allò que està produint" alerta el president dels Enginyers Industrials de Catalunya, Jordi Renom, en un article d'opinió publicat al digital Via Empresa.

Amb el títol "Tornen els Enginyers" el president defensa que en una fase on el coneixement profund de la tecnologia és clau per no quedar enrere, el paper dels enginyers i enginyeres al capdavant de les empreses també ho és.

Renom explica que les enginyeres i enginyers industrials "ens preocupem per reduir les despeses de producció, d'augmentar l'eficiència tant del producte com del procés de fabricació, de la millora de la qualitat, de garantir la seguretat i la salut dels treballadors, de què les fórmules utilitzades per crear els productes siguin curoses amb el medi ambient i compleixin amb totes les regulacions". El perfil enginyer treballa per eliminar les pèrdues de temps, de diners, d'energia i per reduir el consum de matèries primeres i residus.

Per llegir l'article clica aquí

Compartir