El president Jordi Renom participa amb l’article “Què hem après amb la COVID-19” a l’informe “Reflexions sobre els nous actors fonamentals per a les empreses després de la COVID-19” coordinat per TORRELLA Ingeniería-Arquitectura. L’empresa familiar de Terrassa, que celebra enguany 60 anys de trajectòria, ha publicat un informe que ha comptat amb la participació d’una vintena de personalitats i institucions per reflexionar sobre els nous elements determinants als que les empreses han de fer front en la seva estratègia i planificació post COVID-19.

S’afegeix a la reflexió del president de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya l’opinió d’altres experts com Antoni Abad, president de la CECOT, Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa, Tomàs Blay, secretari general de l’Associació Catalana de Consultories d’Enginyeries, entre d’altres.

El president Jordi Renom destaca que la “crisi sanitària ens ha deixat alguns aprenentatges i també la convicció de què davant nostre s’obre l’oportunitat de fer les coses de maneres diferents a com les hem fet fins ara”. Goretti Torrella, CEO de TORRELLA Ingeniería-Arquitectura remarca que aquesta inesperada situació ens ha obligat a evolucionar molt, en molt poc temps i en molts aspectes, i a reaccionar sense previ avís per poder atendre a unes necessitats que esperem “atacar” amb més calma i molta més planificació. I n’hem sortit, en general, airosos”.

Al final de l’informe s’inclou una enquesta realitzada a 100 empresaris i alts directius que conclou que el 50% creu que haurà canvis en molts sectors a Espanya, el 80,3% dels enquestats considera que la recuperació serà lenta i el 47,5% diu que a partir d’ara es tindran en compte en futures edificacions els criteris de seguretat sanitària, entre d’altres dades d’interès.

 

Compartir