Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

“El Projecte de Llei de residus i sòls contaminats per a una economia circular” es va aprovar el passat 23 de desembre de 2021 i ara mateix està al Senat per entrar a la recta final de la seva tramitació parlamentària. Quins canvis aporta aquesta nova Llei en la gestió dels residus?

Carles Salesa, enginyer industrial especialitzat en Tècniques Energètiques, director del Consorci de Residus del Maresme, màster en Direcció Integrada de Projectes i postgrau en Gestió de residus municipals, industrials i específics, va exposar en una conferència en línia -organitzada per la Comissió de Canvi Climàtic i Economia Circular- els diferents aspectes d’interès d’aquesta nova Llei. 

Cal tenir present que aquesta nova regulació substitueix a l’anterior normativa espanyola de residus de 2011 i que, amb ella, s’incorporen a l’ordenament jurídic espanyol: la Directiva 2018/851 que revisa alguns articles de la Directiva Marc de residus i la Directiva 2019/904, coneguda com la Directiva de plàstics d’un sol ús, relativa a la reducció de l’impacte de determinats productes de plàstic en el medi ambient. 

Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

 

Compartir