La sisena edició de l’Speed Networking Talent, que es va celebrar el passat 23 de març de 2023, va ser una clara aposta per la Indústria 4.0.  La quarta revolució industrial afectarà els processos de fabricació de gairebé tots els sectors i indústries. La robòtica, la sensòrica, la fabricació additiva, la intel·ligència artificial o l’internet de les coses són algunes de les noves tecnologies i sistemes que requereixen el talent dels enginyers i enginyeres per a la seva implementació a les organitzacions.

La Speed Networking Talent és una iniciativa que vol afavorir el contacte entre els responsables de reclutament de les companyies participants amb enginyers i enginyeres interessats a desenvolupar les seves carreres en aquest àmbit.

En aquesta edició, han participat 9 empreses líders en el sector: Agbar,  Between, Grupo Elecnor, FANUC, HP, Leitat,  Mecalux, ORACLE Schneider Electric .

Els 40 enginyers i enginyeres participants van tenir l’oportunitat de contactar directament i entrevistar-se amb les persones responsables de selecció d’aquestes empreses i van poder parlar de la seva trajectòria professional i la seva motivació per desenvolupar la seva carrera  en aquest sector. La sisena edició de la Speed Networking Talent va generar més de 120 entrevistes entre empreses i candidatures.

 

Compartir