Per tercer any consecutiu, La Mútua dels Enginyers obre la convocatòria per a demanar una beca de formació destinada a sufragar la matrícula del “Programa de Desenvolupament Executiu (PDE)” organitzat per Aula Magna Business School.

El programa, impartit per docents en actiu, tracta les habilitats directives des de l’òptica actual de les entitats. Per aconseguir-ho, estudia casos actuals sobre empreses líders en el seu sector des d’un enfocament de diversitat.

Qui pot sol·licitar la beca? 

  • Dones treballadores mutualistes, preferiblement vinculades amb el sector STEM, interessades en la seva promoció, en especial, en càrrecs directius o de responsabilitat.
  • Dones mutualistes assalariades d’una entitat vinculada, preferiblement, amb el sector STEM, interessades en l’acció formativa objecte d’aquestes bases, dins d’un pla de promoció professional en càrrecs directius o de responsabilitat.
  • Dones mutualistes emprenedores que vulguin crear, o que hagin creat en l’últim any, una startup del sector STEM i disposin d’un pla de negoci amb un producte mínim viable. També, dones que vulguin emprendre en la seva professió, especialment, si està vinculada al sector STEM.

Aquesta acció neix del compromís que té La Mútua dels Enginyers de fomentar la igualtat entre dones i homes a les empreses i equilibrar la seva presència al conjunt de la plantilla i, en especial, a càrrecs directius dins dels sectors STEM.

Data límit: 15 de setembre

Demana la beca AQUÍ
Compartir