Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

La mobilitat en totes les seves modalitats (privada, transport de mercaderies, aèria i marítima) s'està transformant per assolir la neutralitat d'emissions de gasos amb efecte d'hivernacle. Sens dubte, l'electrificació serà un element clau en aquesta transformació però no l'únic.

Durant molts anys, i fins i tot més enllà del 2050, els ecocombustibles seran una solució imprescindible per garantir el subministrament i, a més, un motor important de l'economia. En una jornada, organitzada per la Comissió d’Indústria Química, es va abordar amb profunditat el paper dels ecocombustibles com a una energia complementària i imprescindible.

El seu ús suposa un repte i una profunda transformació del sector de la refinació i distribució amb tecnologies conegudes i altres en desenvolupament per avançar i assegurar la neutralitat indicada. En aquesta sessió, els representants dels principals sectors implicats, van exposar la seva visió i es van poder conèixer casos pràctics d'èxit ja en funcionament i quines són les previsions futures.

Van intervenir  Carlos Martín, director tècnic i de Medi Ambient de l’Asociación Española de Operadores de Productos Petrolíferos (AOP), Andreu Puñet, director general d'AOP, Àngel Alejandre, director general de Technip Energies Iberia, i Marco Mammetti, Powertrain Research and Development Manager a IDIADA.

Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

 

Compartir