Una quinzena de joves enginyers i enginyeres voluntaris s'han organitzat a través del COEIC per tal de donar suport en diferents iniciatives de voluntariat relacionades amb la crisi del covid-19. D'una banda, alguns d'ells han col·laborat amb el SEM i la fundació TIC Salut per tal de configurar dispositius mòbils per als pacients ingressats en hospitals catalans per tal de poder mantenir el contacte amb les famílies.

De l'altra, han acompanyat personal del SEM en la distribució del respirador de campanya de Leitat a, de moment, una vintena d'hospitals catalans . Els enginyers expliquen als professionals sanitaris les característiques de la màquina i les diferents prestacions per tal que metges i infermers perdin la por d’utilitzar-los en cas que s'haguessin de fer servir, tant per un possible repunt de la malaltia com alhora de recuperar l’activitat normal dels hospitals. Alhora, reporten a Leitat els dubtes que sorgeixen al voltant del dispositiu per a la seva millora.

El respirador de Leitat arriba a una vintena d'hospitals Enginyers voluntaris configuren mòbils per a pacients ingressats
Compartir