Entitat

Des de Punt de Referència acompanyem a jovent tutelat i extutelat, que viuen o han viscut part de la seva infància i/o adolescència en un centre de protecció de menors. Des dels projectes de l’entitat acompanyem el jovent en el seu procés d’emancipació, donant suport en les seves accions quotidianes i l’acompanyament que necessiten per poder emancipar-se amb èxit.


Cerquem persones voluntàries amb coneixement per donar suport en tasques escolars relacionades amb matèries instrumentals d'estudis post-obligatoris (català, castellà, formació i orientació laboral i anglès)..

Funcions

Acompanyar al jovent en les seves necessitats en relació a les seves tasques escolars (deures, treballs o exàmens).

Perfil

Busquem persones voluntàries empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, preferiblement amb ganes d’acompanyar al jovent en les seves tasques escolars. Es requereix responsabilitat i competències organitzatives.

Disponibilitat

L’espai es durà a terme els dijous al matí de 10h a 12h o a la tarda de 17:30h a 19:30h

Lloc

L’espai de taller a l’estudi es durà a terme a la seu Punt de Referència, al carrer Consell de Cent 445-447 (escala A, entresol). 

Contacte

Per  a més informació poseu-se en contacte amb: Montse Hita 93 319 23 00 o envieu un email a: mhita@eic.cat. Per conèixer una mica l'entitat podeu visitar: https://puntdereferencia.org/

 

 

Compartir