Entitat

FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA, és una entitat sense ànim de lucre, creada  l’any 1992. La seva missió és facilitar l’accés al mercat laboral a persones en risc d’exclusió social alhora que gestionar i dignificar l’entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics.


Què hem fet fins avui

Entre las iniciatives desenvolupades destaquen les dedicades als processos de prevenció de residus i reutilització de productes, que permeten assolir fites de caire econòmic (generant ocupació dirigida íntegrament a Col·lectius fràgils), social (facilitant l’accés a productes prioritaris) i alhora ajuden a resoldre una necessitat mediambiental no cobert o insuficientment coberta: són els projectes que denominem “de triple impacte”.

També son importants las activitats de la bugaderia industrial, la restauració i càtering, manteniment i construcció, la neteja i desinfecció y el desbrossament i poda forestal.

Disposa de la seu central al carrer Llull, 430 de Sant Adrià de Besòs i delegacions a Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Cornella y Badalona.

Descripció del lloc i entorn

  • Suport en el manteniment (GMAO) de la bugaderia industrial
  • Introducció de dades i seguiment d’aquests.

Requeriments/ perfil desitjat

Persona amb coneixements i experiència que pugui assessorar en aquests temes

Durada i dedicació del voluntari

2/3 hores a la setmana

Lloc de la col•laboració

Vilanova i La Geltrú.

Per  a més informació poseu-vos en contacte amb: Montse Hita 93 319 23 00 o envieu un e-mail a: mhita@eic.cat. O veure la web de Formació i Treball:  http://www.formacioitreball.org/

Compartir