La Mútua dels Enginyers millora el seu producte estrella: les assegurances de Gran Dependència i Dependència Severa, incorporant el Servei de gestió de la tramitació del Grau de Dependència per a les persones assegurades i els seus familiars de primer grau de consanguinitat (pares, cònjuge i fills/filles).

Davant la dificultat que comporta per a moltes persones la gestió de la tramitació amb l'Administració Pública del reconeixement del Grau de Dependència, l'entitat asseguradora ha volgut facilitar la diligència afegint aquest nou servei de forma gratuïta.

D'aquesta manera, en contractar una assegurança de Dependència amb La Mútua dels Enginyers, la persona assegurada tindrà garantit:

  • La tramitació del Grau de Dependència i gestions relacionades: revisió, modificació d'ajudes concedides, etc. El tràmit del Grau de Dependència pot ser un procés complicat, però el servei de gestió permet que l'experiència sigui més eficient i efectiva. Un/a treballador/a social especialista l'ajudarà en el procés i validarà la documentació per agilitzar l'inici del procediment amb l'Administració. Sense esperes i sense dependre de cites presencials.
  • Una millor experiència per a les persones grans i les seves famílies: comptar amb un servei de gestió no només facilita el procés, sinó que també ofereix suport emocional i orientació durant tot el camí.
  • La maximització dels beneficis: el Grau de Dependència pot obrir la porta a una sèrie de beneficis i serveis, com prestacions econòmiques, ajudes per a la cura i accés a serveis socials.

"Aquest nou Servei suposa una gran millora de la nostra assegurança més important", apunta Òscar Sánchez, director comercial d'estalvi i previsió social de La Mútua dels Enginyers. I continua: "A més, per a algú en una situació propera a la dependència, comptar amb aquesta ajuda en una tasca administrativa complexa com és la gestió d'aquesta valoració, és crucial".

D'altra banda, i davant un context d'augment de persones dependents any rere any, La Mútua dels Enginyers s'ha unit a la plataforma JubilaME i el seu llançament 'Camí de Dependència' per oferir les seves assegurances.

 

Compartir