La portaveu de la Comissió d’Energia, Laura Garcia, va participar en la taula de debat sobre les energies renovables i un model energètic més eficient que va organitzar a la seva seu el diari “El Periódico”. Els participants van coincidir de manera unànime que “la implantació de l’energia renovable a Catalunya no està assumint les metes esperades ni avança en els temps que serien desitjables”. 

Junt amb la Laura Garcia, es van asseure a la taula de debat -moderada pel periodista Eduard Palomares- Enric Brazis, responsable de Relacions Institucionals d’Endesa Catalunya, Joan Vila, president de la Comissió d’Energia de PIMEC, David Villar, responsable de la Unitat Prospectiva de l’Institut Català d'Energia i Jaume Morrón, gerent d’Eolicat.

Garcia va recalcar la necessitat d’avançar en renovables i limitar la dependència energètica. La portaveu de la Comissió d’Energia va afirmar que “es necessita la implicació de l’Administració, sobretot en el terreny del desenvolupament de normatives que facilitin aquest avenç”. 

 

Compartir