Durant els primers mesos del confinament des de l’Associació i el Col·legi – juntes, comissions i també des de l’estructura - hem actuat davant l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 col·laborant directament o ajudant a algunes de les iniciatives iniciades per enginyers i enginyeres, empreses i en particular el CatSalut.

Van dies molt intensos on per exemple es va mobilitzar el col·lectiu més jove per proposar-los d’entrar ens les UCI per estar al costat d’un dels models de respiradors d’emergència, es va col·laborar en iniciatives d’impressió d’elements 3D i d’injecció de plàstic de diferents elements de protecció i peces de recanvis per hospitals i es va donar suport a l’enginyer responsable de la logística del Sistema d’Emergències Mèdiques, en diferents temes. Aquest, va sentir que davant l’emergència havia tingut tot el potencial del Col·legi/Associació i del col·lectiu d’enginyers a darrera i aquesta tasca va ser reconeguda pel Gerent del SEM en un acte formal a les seves instal·lacions.

Voldríem acabar aquest any tan estrany fent una contribució més en aquesta emergència sanitària. Per això hem seleccionat una iniciativa per col·laborar amb la Marató de TV3, LA MARINA WALKTRAIL 2020, i hem fet un donatiu a canvi de tenir dorsals per tot l'equip d'Enginyes Industrials de Catalunya per fer 5/10/20/50 km (individualment). El nostre objectiu és arribar a fer 500 km!

Compartir