Les comissions Indústria 4.0 i Societat Digital s’uneixen en la Comissió de Transformació Digital, presidida per l’enginyera Alícia Molina. “La societat i la indústria ja no s’entenen sense la component digital. La integració de les dues comissions és una oportunitat per aglutinar a tots els professionals de l’enginyeria dels sectors industrials de la indústria 4.0 i les tecnologies TIC i construir espais per compartir coneixements, experiències i reptes de futur”, ha destacat Molina. 

Alícia Molina és enginyera en Organització Industrial per l’ETSEIB amb 20 anys d’experiència a diferents departaments d’enginyeria a SEAT, desenvolupant tasques de planificació de la construcció de la carrosseria i posada en marxa de diferents models del Seat Ibiza. Durant tres anys va treballar a la Porsche AG a Stuttgart sent la cap del projecte Porsche 911 Turbo Coupé, Turbo Cabrio i Targ i a l’Audi a Alemanya (planificació i gestió de la construcció de nous models). Des de l’any 2021 és la responsable del Departament d’Enginyeria de Processos de les plantes de Martorell i Zona Franca.

Les persones interessades a formar part d'aquesta Comissió es poden posar en contacte amb l’Àrea de Coneixement al 93 295 78 04  o a través del correu comissions@coneixement.eic.cat.

Compartir