Oriol Juncadella, director de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Operadora, va presentar a l’auditori dels Enginyers Industrials de Catalunya, el passat 28 de novembre de 2019, totes les novetats del Centre de Comandament Integrat instal·lat en el Centre Operatiu de l’empresa a Rubí.

Durant la conferència, organitzada per Engitren, Oriol Juncadella va explicar el funcionament del Centre de Comandament que regula les dues línies metropolitanes Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia. “Podem parlar de Centre Integrat perquè la supervisió del servei la fem a través de múltiples punts de vista, en concret, del control del trànsit centralitzat (CTC), de la supervisió d’estacions i de la informació al client” va puntualitzar el director de FGC Operativa.

Juncadella va fer referència als alts índex de qualitat que té FGC des de fa anys, convertint-se en un referent en el sector del transport col·lectiu de viatgers, i va destacar aspectes com l’accessibilitat dels trens i de les estacions, el model de gestió de les estacions, el sistema de control del frau i la responsabilitat social corporativa, dels que va dir en són pioners.

Compartir