El 15th Mediterranean Congress of Chemical Industry tindrà lloc a Barcelona  durant la celebració de l'EXPOQUIMIA, la fira internacional de la Indústria Química, del 30 de maig al 2 de juny de 2023.

Aquest congrés s'obre com una gran oportunitat per posar en pràctica tota l'Agenda 2030 a través de la ciència i la seva capacitat de transferència.

A més, els temps que estem vivint demanen respostes reals als reptes que ens enfrontem en àmbits com la digitalització, l'energia, la descarbonització, la circularitat, els nous materials i les noves superfícies. És imprescindible abordar tots els àmbits de l'Enginyeria Química, com les Operacions Unitàries i els Processos de Separació, l'Enginyeria de Reaccions Químiques, l'Enginyeria de Sistemes de Processos, l'Enginyeria de Productes, la Biotecnologia Aplicada, la Seguretat, la Salut i el Medi Ambient, així com les solucions d'Enginyeria Química als reptes globals de la societat. Aquesta edició serà una oportunitat perquè la comunitat científica mostri i comparteixi els seus coneixements en sectors industrials essencials i crítics.

El valor diferencial d'aquest congrés és la seva capacitat d'unir ciència i indústria, creant un pont únic que permetrà la trobada entre les comunitats científica i empresarial en un marc incomparable.

DEMANA EL TEU CODI DE DESCOMPTE
Compartir