El col·lectiu de professionals de l’Enginyeria de la Salut es va tornar a reunir el dimecres 24 d’abril de 2024 per parlar, en aquesta ocasió, de la indústria 4.0 al sector salut. La jornada, que es va celebrar a l’auditori, va comptar amb experts de l’ISPE (International Society for Pharmaceutical Engineering) i va ser l’oportunitat per compartir les diferents accions que està fent el Col·legi en temes d'emprenedoria en el sector salut.

Les paraules de benvinguda van ser a càrrec de Marc Pérez Pey, president de la Comissió d'Enginyeria de la Salut i Regional Director de Hartmann Group, i Cristina Mazó, presidenta de l’ISPE a Espanya, qui va explicar en què consisteix la seva associació i quins són els seus objectius. “La nostra entitat va sorgir per la necessitat de què hi hagués algú que s’ocupés de les aplicacions pràctiques de la ciència i de la tecnologia, pensant en els professionals tècnics del sector farmacèutic”, va destacar Mazó.

La taula rodona, formada pels experts del Comitè de Pharma 4.0 de  l’ISPE, Alícia Tèbar, Pol Salvadó i Miquel Romero, va exposar, entre altres aspectes, diferents casos d'implementació a la indústria farmacèutica. 

Albert Cot, comissionat d'Emprenedoria de la Junta Directiva dels Enginyers Industrials de Catalunya i Managing Partner a Inveniam Group, va aprofitar la trobada per parlar del primer Fòrum d’Inversió en Salut Tricol·legial, una iniciativa dels col·legis de Metges, Economistes i Enginyers Industrials.

Compartir