Impacte, serveis, coneixement i aliances, són els eixos principals de la governança dels Enginyers Industrials de Catalunya per fer del valor de l'enginyeria, un valor per a la societat. En la Junta de Representants de l'Associació i la Junta General Ordinària del Col·legi, es va fer balanç d'un any de mandat en què es va destacar el lideratge i el talent com a claus per liderar l'evolució tecnològica per al progrés del món i les persones i els 160 anys de l'Associació mirant el futur i projectant el compromís de la professió. 

"Calen lideratges i referents d'enginyeres i enginyers en les empreses i en l'Administració. Per això hem creat la Comissió de Lideratge Empresarial", va destacar la presidenta Maria Salamero. El degà Narcís Armengol va assenyalar l'èxit de l'Aliança Etalent, "una iniciativa per ajudar al col·lectiu i a les empreses i organitzacions a crear i retenir el talent". En concret, s'han incorporat a l'Aliança Etalent empreses destacades de diferents àmbits de l'enginyeria com Almirall, Bureau Veritas, Carburos Metálicos, Grupo Elecnor, Fluidra, Grupo Construcía, ICL, Impulso, MMM Group, Mecalux, Technip Energies i Urbaser, generant més de 40 ofertes. 

Pel que fa a l'impacte i a posar en valor l'enginyeria en la societat, des d'Enginyers Industrials de Catalunya s'han mantingut 114 reunions i s'ha estat present en actes d'alt nivell com el celebrat sota el títol “El futur de l’Enginyeria”, el 7 de març de 2023 al Parlament de Catalunya. Ens consolidem com a "hub de coneixement" a través de les 19 comissions i amb més de 128 jornades que han comptat amb més de 5.500 persones participants i hem estat presents en els mitjans de comunicació amb un total de 156 impactes.

Compartir