El passat 17 d’abril vam celebrar la desena edició del Speed Networking Talent, centrada en la innovació de la indústria 4.0, la revolució industrial que ha arribat per incidir en els processos de fabricació de gairebé totes les indústries i sectors de feina. 

A l’edició d’enguany, han participat 8 empreses capdavanteres en aquest sector: ABB, Agbar, Eurecat, HP, Mecalux, PAL, Schneider Electric i Universal Robots. Més de 30 enginyers i enginyeres van tenir l'oportunitat de contactar amb els departaments de selecció i reclutament de les empreses i es van realitzar més de 100 entrevistes. 

La Speed Networking Talent es va establir amb l’objectiu d’afavorir i estimular els contactes entre els responsables de les companyies de referència i els enginyers i enginyeres interessants en desenvolupar i definir la seva carrera professional en l’àmbit de la indústria 4.0. 

Així doncs, algunes de les tecnologies més tractades durant la trobada són la robòtica, la sensòrica, la intel·ligència artificial o la fabricació additiva, les quals requereixen el talent i l'esforç dels enginyers i enginyeres perquè es puguin implementar a les organitzacions.

Compartir