El Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya col·labora amb el Programa ProACCIÓ 4.0, articular per la Direcció General d’Indústria a través d’ACCIÓ. El degà Josep Canós va participar en la presentació del Programa, el passat 25 de novembre de 2019, junt amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, el president del Consell General de cambres de Catalunya, Joan Canadell, el president de la PIMEC, Josep González i la vicepresidenta de Foment del Treball, Mar Alarcón.

La Consellera Chacón va destacar que “la transformació tecnològica afecta la competitivitat de les empreses, però també del territori i per això entenem el programa ProACCIÓ 4.0 com un programa de país que compartim amb les entitats que són avui aquí. Els reptes són enormes i per això presentem avui aquest programa de la mà de la col·laboració público-privada”.

El Programa té com a destinataris des de les pimes que encara no s’han plantejat començar el procés de transformació tecnològica fins a les que ja esta duent a terme inversions en aquest camp. Posa a disposició del teixit productiu català un conjunt de serveis, línies d’ajut, finançament i actuacions d’àmbit local i internacional i de connexió amb l’ecosistema.

L’objectiu del Programa és sensibilitzar l’empresa, facilitar-li l’elaboració d’un diagnosi, la preparació d’un pla d’actuacions i la implantació dels processos de transformació tecnològica.

Convocatòria oberta Cupons Indústria 4.0

Compartir