Del 30 de maig al 2 de juny, el Recinte Gran Via de Barcelona acollirà tres salons relacionats amb el món tecnològic: Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast. Aquests esdeveniments internacionals congregaran a les principals empreses del sector de la química, el tractament de superfícies i el plàstic i cautxú.

Com a persona col·legiada o associada, tens una invitació de 4 dies amb accés  GRATUÏT a totes les activitats de qualsevol de les tres fires. Tindràs l'opportunitat de participar en conferències i tallers impartits per experts del sector i descobrir les últimes tendències i innovacions en aquestes àrees.

Demana el teu passi

Eurocar Meeting Surfaces & Plastics

El dia 31 de maig, en el marc d'Eurosurfas i Equiplast, se celebrarà l'onzena edició de l'Eurocar Meeting Surfaces & Plastics, una jornada dirigida a empreses i professionals de les indústries de l'automoció, aeronàutica o ferrocarril, així com a proveïdors de pintures, plàstics, tractaments de superfícies, instal·lacions i equips. Entre altres, es parlarà de les aplicacions de la nova generació de compòsits sostenibles, les possibilitats dels recobriments funcionals per a superficies actives o els desenvolupaments, pintures i materials necessaries per a la nova mobilitat.

Si vols assistir-hi, demana la teva invitació AQUÍ.

Compartir