Barcelona de Serveis Municipals (BSM) s'uneix a l’aliança Etalent, l’aliança d’èxit per a la gestió del talent vinculat a l’enginyeria. BSM és una societat mercantil de capital íntegrament de l'Ajuntament de Barcelona que te com a propòsit millorar la qualitat de vida de les persones, generant experiències positives per construir una Barcelona saludable i líder. L'entitat també col·labora en l'organització de les diferents activitats (Engihack, conte STEAM, debats sobre competències, L'enginyeria, motor de progrés i mapping) pel 160è aniversari de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya. 

Les empreses adherides a l’aliança Etalent es comprometen amb la formació constant i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera, a l’establiment de salaris que, com a mínim, respectin els convenis de la professió, i a la promoció interna del talent, permetent als seus professionals interns a accedir a llocs de treball de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país i al suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat, per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic. Gràcies per ser-hi!

Compartir