Grupo Construcía renova el seu acord amb l’aliança Etalent, l’aliança d’èxit per a la gestió del talent vinculat a l’enginyeria. L’ecosistema empresarial ens torna a fer confiança amb un acord que ha superat les expectatives inicials i que ha facilitat millores substancials en els objectius professionals de l’entitat. 

El Grupo Construcía és un ecosistema empresarial de productes i serveis d’economia circular, que abarca des de la consultoria estratègica fins a la construcció, rehabilitació i gestió d’actius circulars. El seu propòsit és generar un impacte positiu transformant el món a través del sector de la construcció i traslladar-ho a la resta d’àmbits relacionats.

Recordem que les empreses adherides a aquesta aliança es comprometen amb la formació constant i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera, a l’establiment de salaris que, com a mínim, respectin els convenis de la professió, i a la promoció interna del talent, permetent als seus professionals interns a accedir a llocs de treball de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país i al suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat, per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic.

Junts continuem innovant i millorant el creixement i el coneixement tècnic, científic i tecnològic en la societat. Perquè apostem pel futur i creiem en el talent vinculat a l’enginyeria!

Compartir