Per a més informació clica la fitxa de la jornada

“Ens hem proposat reduir la despesa en aigua un 35% pel 2025 i en la generació de residus ens hem fixat reutilitzar-ne el 92%”, va explicar Xavier Roma, director Real Estate Iberia a HP, durant una nova sessió del cicle “Les empreses i la Transició Energètica” que es va celebrar el passat dijous 21 de gener de 2021, organitzat per les Comissions d'Energia, Canvi Climàtic i Economia Circular i Mobilitat.

La companyia és una de les 87 companyies impulsores del “Business for Ambition 1,5°”, un moviment a nivell mundial en lluita contra el canvi climàtic i que aglutina a més de 300 empreses, i s’ha establert objectius de sostenibilitat tant en el disseny i fabricació dels seus productes com en la gestió de processos i dels edificis en què treballen. Estela Iñigo, Project Manager a HP, va destacar que “HP vol liderar i marcar un camí en aquesta línia dins el mercat de la impressió de gran format, desenvolupant i proporcionant un portfolio de productes dissenyat tenint en compte la sostenibilitat, contribuint a una major eficiència, a una major circularitat, i una menor petjada de carboni”.

Roma va parlar, en concret, de l’edifici d’HP a Sant Cugat del Vallès de 65.000 m² construïts d'oficines i laboratoris en el que s’han endegat projectes i actuacions concretes per actualitzar alguns equipaments que s’han fet antics i intentar complir amb els objectius establerts de sostenibilitat. “S’està promovent la incorporació de vehicles elèctrics a la fota de la companyia i ja disposem de 18 punts de recàrrega per a motos i cotxes” va afegir el director de Real Estate Iberia a HP.

Per a més informació clica la fitxa de la jornada

Amplia amb Fulls d'Enginyeria

Compartir