El 15th Mediterranean Congress of Chemical Industry (MECCE) se celebrarà del 30 de maig al 2 de juny de 2023 a Barcelona, en el marc de l'EXPOQUIMIA, la fira internacional de la Indústria Química. El valor diferencial d'aquest congrés és la seva capacitat d'unir ciència i indústria i Rosa Nomen, doctora en enginyeria química i enginyera industrial per l’Institut Químic de Sarrià, està fent una gran tasca per fer-ho possible. 

MECCE ens ajuda a consolidar Barcelona al mapa de la indústria química i de l'enginyeria química, en aquest cas. Sempre és positiu tenir un congrés internacional, sigui de la temàtica que sigui, que a més a més es fa periòdicament”, explica Rosa Nomen, en una entrevista a Fulls d’enginyeria. Pel que fa als reptes actuals de l’enginyeria química, Nomen assenyala “els ODS, el tema de noves superfícies i el seu tractament per tenir propietats diferents i millors i amb menys materials. També tenim el repte de l’escassesa de primeres matèries, la descarbonització i la digitalització que ens afecta a tots i a la indústria química en especial”.

Jeroni Farnós, president de la Comissió d’Indústria Química, destaca que aquesta quinzena edició “té una participació industrial i internacional molt important, a més de les participacions científiques i acadèmiques imprescindibles. El MECCE i EXPOQUIMIA estan centrats a avançar i comunicar les solucions necessàries que pot oferir el sector químic als reptes que té la nostra indústria i societat. El nostre paper és fonamental”. 

Llegeix l’entrevista a Rosa Nomen a Fulls d’Enginyeria

 

DEMANA EL TEU CODI DE DESCOMPTE DEL 20%
Compartir