El programa "La Nit dels Ignorants" de Catalunya Ràdio ha dedicat la seva secció "De júnior a sènior" al 160 aniversari de l'Associació d'Enginyers Industrials i a la nostra professió. La presidenta Maria Salamero i la jove enginyera industrial, Andrea Serrano, han conversat sobre el present i el futur de l'enginyeria industrial. 

"Sempre hi haurà enginyers i enginyeres mentre hi hagi persones curioses", ha apuntat Andrea Serrano. La presidenta Maria Salamero ha explicat que els professionals de l'enginyeria "solucionem problemes complexos. Darrere dels hospitals, dels bombers, etc. hi ha enginyeres i enginyers".

Pel que fa a la presència de la dona en la professió, la presidenta ha assenyalat que "és important incrementar les vocacions, però també els referents femenins propers, en carn i ossos, que puguin ser una inspiració".  Andrea Serrano ha compartit l'alt grau d'ocupació dels enginyers i enginyeres, destacant que "sense haver acabat encara els estudis, ja tenia una empresa preguntant per mi. Hi ha una gran demanda de professionals de l'enginyeria". 

Escolta la conversa sencera clicant aquí

 

Compartir