Una de les raons de ser dels Enginyers Industrials és ajudar al ple desenvolupament humà i professional del col·lectiu i construir xarxes de relacions de qualitat per facilitar els intercanvis d’idees i opinions. I una bona manera de fer-ho és a través de les activitats esportives i de la Comissió d’Esports.

Tot i les circumstàncies actuals, per la pandèmia derivada de la COVID-19, i sempre respectant tots els protocols d’higiene i seguretat, es continuen organitzant sortides de muntanyisme i cicloturisme. Saps que l’esport augmenta les endorfines i genera benestar emocional i físic?

Activitats més demandades

La voluntat de la Comissió d’Esports és ampliar l'oferta a d’altres activitats no només esportives sinó també sedentàries però igualment socials com serien els escacs”, explica Manuel Palomeque, president de la Comissió d’Esports. Actualment, funcionen amb notable èxit seccions que practiquen el tennis, pàdel, ciclisme de muntanya, senderisme i també el dòmino. I s’han endegat noves activitats com l’esquí, el ciclisme de carretera, el golf i el running.

Consulta el programa i troba la teva!

Compartir