L'acte "Enginyeria, societat i política" i el document "Enginyeria, motor de progrés" han tingut impacte en els mitjans de comunicació. La Vanguardia sota el titular "Enginyers Industrials s'ofereix per orientar Catalunya cap al progrés", va explicar que reivindiquem "el paper molt rellevant dels seus professionals en les àrees públiques i privades d'estudi, anàlisi i decisió sobre temes estratègics amb contingut tecnològic".  

"Els Enginyers Industrials apressen a encarar els reptes de futur amb 300 propostes" va destacar The New Barcelona Post. Afegint que el col·lectiu demana a l'administració "més agilitat, valentia i pragmatisme per assegurar un progrés sostenible en àmbits com l'emergència climàtica, l'energia i al salut". 

L'agència Europa Press va indicar que "Enginyers Industrials presenta un document per orientar a Catalunya cap al progrés" i va assenyalar, entre altres aspectes, que en l'informe "que pretén ser un document d'acció" es recullen 6 reptes, amb 34 subreptes i 300 propostes en què la tecnologia forma part de la solució. 

Ràdio Nacional d'Espanya es va centrar en el repte de l'energia i en el paper de les nuclears en la transició energètica. 

 

 

Compartir