Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

L’Instant Quoting és el càlcul automàtic i en línia de dos camps fonamentals d’informació d’una oferta: el preu i el termini de lliurament. En una sessió organitzada per la Comissió Indústria 4.0, el passat 5 d’abril de 2022, es va presentar l’Instant Quoting com a una nova palanca transformadora i amb un enorme potencial per al nou escenari de l’e-Commerce 4.0. Xavier Pi, del Grup de Treball de Diagnòstic 4.0, va explicar que s’ha incorporat l’Instant Quoting dins l’Eina de Diagnosi 4.0.

També van participar a la sessió Débora Alasraki, cofundadora i CEO de ·D Click, Carlos Cosials, Industry 4.0 Manager a Integral Innovation Experts, i Carles Soler, del Grup de Treball de Diagnòstic 4.0 de la Comissió Indústria 4.0.

La jornada es va dividir en tres ponències i una taula rodona final que va ser moderada per Carles Soler. Xavier Pi va presentar una visió general sobre l’Instant Quoting i el debat actual de la seva factibilitat en línia de forma automatitzada. Débora Alasraki va parlar del seu cas d’èxit en la personalització en línia del packaging, com a pas previ a l’Instant Quoting, i Carlos Cosials, va descriure el seu cas en configuradors de vendes de nova generació, en el context de la Indústria 4.0. 

Per a més informació clica a la fitxa de la jornada

 

Compartir