Seguim sumant noves incorporacions a la casa. El passat 17 de novembre de 2022, es va celebrar un nou acte de benvinguda per a les noves persones associades i col·legiades. Hi va haver sorpreses, regals i molt networking!

El degà Narcís Armengol els va donar la benvinguda explicant quin és el valor intangible de les nostres institucions. Va assenyalar el nostre propòsit que és liderar l’evolució tecnològica per al progrés del món i de les persones i que “estarem al vostre costat al llarg de la vostra vida personal i professional”.

Formar part de la casa de l’enginyeria és comptar també amb el suport de La Mútua dels Enginyers i de Caixa d’Enginyers. El director d’Inspirit, relacions institucionals i seus de La Mútua d’Enginyers, Albert Gambin, va detallar quins són els avantatges de comptar amb els seus serveis. També Eduard Barcons, director de Banca Institucional de Caixa d’Enginyers, va destacar el paper d’acompanyament de l’entitat financera al col·lectiu enginyer. 

El director Pere Homs va presentar la proposta de valor d’Enginyers Industrials de Catalunya que va més enllà dels serveis. “Estem compromesos amb el vostre desenvolupament”, va destacar. 

El padrí d’aquesta nova promoció va ser Norberto Larriba, conseller delegat i CEP del Grupo Impulso, qui va repassar tota la seva trajectòria professional i va donar alguns consells als i les assistents per treure el màxim partit de la seva carrera i sobretot per gaudir de la professió. 

A continuació, el degà i el padrí de l’acte van lliurar les insígnies a les noves persones associades i col·legiades. I, seguidament, es va fer un recorregut per les instal·lacions.

L’acte de benvinguda va finalitzar amb una dinàmica de networking i un pica-pica.

 

Mira les fotos de l'acte

Compartir