El passat dimarts 22 de novembre vam celebrar la segona edició de l’Speed Networking Talent. Aquesta vegada, sobre el sector farma-químic. Dos àmbits que suposen un important motor econòmic a Catalunya, tant pel nombre d’empreses implantades com pel de persones treballadores que s’hi dediquen. Amb aquesta iniciativa pretenem afavorir el contacte entre responsable de reclutament de les companyies participants amb enginyers i enginyeres interessats en desenvolupar les seves carreres en aquest àmbit.

Aquest any, la participació ha comptat amb empreses fabricants (Akzo Nobel, Almirall, BASF, Carburos Metalicos, Esteve, Harmann, Sandoz) així com amb proveïdores de serveis d’enginyeria i consultoria especialitzats en el sector (Klinea, Qualipharma i Technip Energies).

Els 35 enginyers i enginyeres participants van tenir l’oportunitat de contactar directament i entrevistar-se amb les persones responsables de selecció d’aquestes empreses i van els hi van parlar de la seva trajectòria professional i la seva motivació per desenvolupar la seva carrera  en el sector. Durant les 4 hores que va durar l’activitat es van generar 130 contactes entre empreses i candidatures.

Compartir