L’Aula d’Extensió Universitària finalitza un nou curs amb la conferència d’Antoni Llarden, president d’ENAGAS i exdegà del Col·legi. Vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la col·laboració d'AFOPA (Aules de la Gent Gran) i del Departament de Recerca i Universitats, Secretaria General, de la Generalitat de Catalunya, aquesta activitat, organitzada per la Comissió de Jubilats i Prejubilats des del 2007, ofereix una ampliació de coneixements tant humanístics com científics, impartits per personalitats de renom i professors universitaris de prestigi reconegut, a les persones associades i col·legiades i al seus familiars i amistats.

Al llarg del curs 2023-2024, s’han realitzat un total de 33 conferències i col·loquis sobre història, filosofia, medicina, sociologia o música, entre altres disciplines. Altres iniciatives organitzades per aquesta Comissió són el Cafè dels Enginyers, operes anuals (amb una assistència de més de 200 persones) i diferents sortides en autocar pel col·lectiu.

En l’acte de cloenda, Antoni Llardén va ser rebut pel degà Narcís Armengol i va impartir la xerrada “Reptes i oportunitats del sector energètic”. "Espanya podria consumir el 50% de l’hidrogen que produeix i exportar la resta; aquest és el sentit del gasoducte Barcelona-Marsella", ve destacar Llardén. 

 

Si et vols inscriure al curs 2024-2025 clica aquí

Amplia la informació a Fulls d’enginyeria

Compartir