Electra Caldense s'uneix a l’aliança Etalent, l’aliança d’èxit per a la gestió del talent vinculat a l’enginyeria. Des de la seva fundació l’any 1917, Electra Caldense treballa per posar a disposició dels seus clients les xarxes i instal·lacions més avançades i modernes per garantir el subministrament elèctric a un preu adequat. La protecció i conservació del medi ambient és una prioritat i, per aquesta raó, l’empresa vallesana s’esforça a fomentar l’ús d’energies renovables que permeten l’avenç de la societat sense fer malbé el planeta en què vivim. 

Les empreses adherides a l’aliança Etalent es comprometen amb la formació constant i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera, a l’establiment de salaris que, com a mínim, respectin els convenis de la professió, i a la promoció interna del talent, permetent als seus professionals interns a accedir a llocs de treball de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país i al suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat, per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic. Gràcies per ser-hi!

 

 

Compartir