El Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya s’adhereix a l’Acord nacional per a l’Agenda 2030 a Catalunya. L'acte de signatura s’ha celebrat a l’Auditori del Districte Administratiu de la Generalitat i han participat la vicedegana del Col·legi i presidenta de l'Associació Maria Salamero, en representació de la nostra institució, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, el president del Consell Assessor per al Desenvolupament  Sostenible (CADS), Ramon Roca, i el director del CADS, Arnau Queralt.

Amb aquesta signatura, ens comprometem en el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i passem a formar part de l’Aliança Catalunya 2030. Maria Salamero ha destacat que “aquesta adhesió està d’acord amb el nostre propòsit que és liderar l’evolució tecnològica pel progrés del món i les persones, ja que la tecnologia és part de la solució per assolir la transició ecològica i justa que necessitem com a societat”. 

L’Acord nacional per a l’Agenda 2030 ofereix una visió compartida sobre com contribuir a avançar en la consecució dels ODS i defineix el rol i el compromís que han d’adquirir els diferents agents socials de Catalunya per crear “un futur que no deixi ningú enrere i no superi la capacitat de càrrega de la natura”. L’Aliança 2030 és un partenariat entre entitats públiques i privades on es comparteixen els compromisos de país per fer realitat els ODS.

 

>> Veure totes les fotografies

Compartir