Amb el títol "Un nou model de negoci més enllà de la producció", el Grup Professional Operacions i Executive Education de l'AIQS Alumni organitzen conjuntament un webinar sobre el concepte de servitització de la indústria, que posa servei al mateix nivell d'importància que el mateix producte tangible, per mitjà d'una agilitat i rapidesa d'acció que portin a una fidelització del client o consumidor.

Són diversos els factors que propicien aquest canvi de paradigma, com ara la disminució del PIB industrial  en benefici de l'indicador del sector serveis, extrem que si no es recupera ens conduirà a una profunda crisi econòmica. D'altra banda, per a les indústries d'avui dia, ja no n'hi ha prou amb tenir un excel·lent producte, sinó que ha d'anar acompanyat per un, encara més, excel·lent servei.

En aquest entorn, cal parlar de la servucció (la producció o industrialització dels serveis, a través d'una gran estandardització dels mateixos), parcel·la que, domina amb la màxima perfecció la companyia Disney, entre altres dins del citat sector dels serveis. I és en aquest context on apareix també el concepte de la servitització.

Per parlar d'aquest nou escenari, el pròxim 23 de novembre es tractarà aquest tema i les seves implicacions en la societat i l'empresa en un webinar a partir de les 13h.

INSCRIU-T'HI!
Compartir