Accedeix al vídeo i a la documentació clicant a la fitxa de la jornada

 

L'Aeroclub de Barcelona-Sabadell, ubicat a l'aeroport de Sabadell, és un important referent en el camp de l'aviació general, sent l’aeroclub més gran d'Europa i amb més de quaranta aeronaus en perfectes condicions de vol. Aquest aeroclub està compromès amb l'aviació general sostenible i silenciosa per tal d'aconseguir un equilibri entre les activitats aèries, la sostenibilitat del medi ambient i de l'entorn aeroportuari.

Per això, des de l'Aeroclub es duen a terme accions en aquest sentit. Una d'elles consisteix en treballar sobre la viabilitat de l'aviació general eléctrica i, per això, a mitjans de l'any 2022, van adquirir un avió 100% elèctric, certificat per l'Agència Europea de Seguretat Aèria, sobre el que s'hi realitzen vols de gran interés.

Tot això i molt més, ho van explicar Rosa Pasquets, gerent de L'Aeroclub Barcelona-Sabadell i el cap d’Instructors de l’Escola de Vol de l’Aeroclub, José Manuel Duque, en una sessió que es va celebrar el 18 de gener de 2024, organitzada pel Grup de Treball d'Aeronàutica i Espai i moderada per Jordi Pedrerol, membre d’aquest GT. 

 

Accedeix al vídeo i a la documentació clicant a la fitxa de la jornada

 

Compartir