Reforcem la nostra presència al Vallès, amb el trasllat de la Delegació a una nova seu de gairebé 500 m², precisament al carrer de la Industria de Sabadell, juntament amb la Caixa d’Enginyers i la Mútua dels Enginyers, i oferirem més serveis als més de 1.400 enginyeres i enginyers, al teixit industrial, universitats i ciutadania del Vallès.

Per als presidents de l’Associació i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès, Francesc Figueras i Germán Palacín, “amb aquesta nova seu conjunta volem fer més visible el nostre compromís amb el desenvolupament del teixit industrial del Vallès, que hem tingut des de la creació d’aquesta delegació l’any 1951”. Després de 48 anys al carrer Advocat Cirera, els dos presidents expliquen que a la nova seu “volem seguir incrementant la qualitat del servei que oferim al territori que ens és propi, a la vegada que pretenem ser un referent tècnic per a les empreses, institucions i ciutadania en general”.

“Enginyers Industrials de Catalunya, la Caixa d'Enginyers i la Mútua dels Enginyers són entitats nascudes d'una mateixa voluntat: ser útils a la societat en general i en particular a les enginyeres i enginyers”, expliquen Francesc Figueras i Germán Palacín, tot destacant que “les tres entitats ens coordinem per seguir incrementant la qualitat del servei que oferim i ho volem fer de manera ben visible, amb aquest projecte de presència conjunta al centre de Sabadell. En un moment precisament de recentralització, tancament d’activitats, etc., Enginyers Industrials de Catalunya, apostem per enfortir la nostra presencia al Vallès ”.

A prop del col·lectiu, empreses, universitats i ciutadania

La Delegació d’Enginyers Industrials de Catalunya al Vallès té els seus orígens en la creació d’una Oficina de Visats a Sabadell l’any 1951, per apropar aquest servei als col·legiats dels Vallès i les comarques més properes. L'any 1993, per iniciativa del llavors degà Àngel Llobet, es va crear l'anomenada Comissió del Vallès.

L'any 2000 es va constituir formalment la Delegació del Col·legi -dins la Demarcació de la Regió Metropolitana de Barcelona- i finalment, l’any 2011, es va constituir la Delegació de l'Associació. Des dels seus orígens, la raó de ser de la Delegació ha estat tenir presència al territori que li és propi per establir relacions amb el col·lectiu enginyer, amb l'Administració, les empreses, la societat, el món professional i universitari, entre d’altres. Actualment, al Vallès hi ha un col·lectiu de més de 1.400 enginyers i enginyeres associats i col·legiat.

Compartir