Participem al Barcelona New Economy Week (BNEW) perquè som un actor crucial en la transformació industrial per continuar generant prosperitat i progrés a la nova economia.

L’esdeveniment, celebrat al DFactoryBCN del 2 al 5 d’octubre i organitzat pel Consorci de la Zona Franca, va comptar amb l'assistència i participació de Pere Homs, director general d’Enginyers Industrials de Catalunya que va moderar la taula rodona “Automatització del futur (IA, Chat Gpt, Robòtica, 6G)”

En aquesta taula rodona es va exposar com aquestes tecnologies revolucionaran la fabricació i la comunicació. També es va analitzar el paper de la connectivitat 6G en la coordinació de dispositius i màquines en aquesta nova era d'automatització avançada.

Hi van participar Karina Gibert, catedrática IDEAI-UPC; Luis Ignacio Vicente del Olmo, consejero estratégico de PONS IP; Colin Poutiers, operation manager d’ONROBOT; Magí Dalmau, investigador a EURECAT; Miquel Melero, industry solutions manager a AGGITY.

En finalitzar l'acte, Pere Homs, va destacar que un dels reptes que ens planteja la nova economia "és el talent, hem de resoldre el tema del talent si volem que les nostres empreses i el nostre món tingui èxit, necessitem més enginyers i més enginyeres i  més coneixement en el nostre teixit industrial".

Compartir