Mecalux, una de les companyies punteres en el mercat dels sistemes d'emmagatzematge, s'uneix a l’aliança Etalent, l’aliança d’èxit per a la gestió del talent vinculat a l’enginyeria. La seva activitat consisteix en el disseny, fabricació, comercialització i prestació de serveis relacionats amb les estanteries metàl·liques, magatzem automàtics i altres solucions d'emmagatzematge. 

Les empreses adherides a aquesta aliança es comprometen amb la formació constant i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera, a l’establiment de salaris que, com a mínim, respectin els convenis de la professió, i a la promoció interna del talent, permetent als seus professionals interns a accedir a llocs de treball de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país i al suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat, per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic.

Junts continuem innovant i millorant el creixement i el coneixement tècnic, científic i tecnològic en la societat. Gràcies per ser-hi!

Compartir