Els Enginyers Voluntaris celebren 10 anys i per aquest motiu organitzen una trobada (que enguany serà presencial i en línia) el proper 30 de novembre de 2021, a les 18 hores. Durant l'acte, es presentaran els diferents projectes i experiències de voluntariat i es dialogarà sobre l'aportació de l'enginyeria a la societat, més enllà de la responsabilitat social professional. 

Comptarem amb la participació de l'antic degà del Col·legi dels Enginyers Industrials, Joan Majó, i la Directora general del Casal dels Infants, Rosa Balaguer. L'acte serà conduït per la periodista Mònica Peinado. 

A Enginyers Voluntaris hi participen a més dels Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi d’Enginyeria Informàtica de Catalunya, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicacions, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Perquè creiem que la implicació solidària en activitats de voluntariat social, per poc que sigui el temps disponible, ens fa millors professionals.

 

INSCRIU-T'HI!
Compartir