La Diada dels Enginyers 2021 ha estat presidida pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya Pere Aragonès qui ha destacat que “aquest any hem vist com s’han aconseguit reptes que semblaven impossibles. L’enginyeria vau posar el vostre talent, la vostra imaginació, el vostre enginy, la vostra capacitat d’inventiva a fer front a la Covid-19”.

El president Aragonès ha agraït al col·lectiu enginyer haver posat el seu talent al servei de la lluita contra la pandèmia. Durant la seva intervenció, el president de la Generalitat de Catalunya ha insistit en la necessitat d’”impulsar la transformació social, feminista, verda i democràtica que el país necessita” i ha reivindicat la importància dels fons Next Generation perquè “suposen una gran oportunitat en l’àmbit econòmic i en l’enginyeria”.

En aquest sentit, el president Aragonès ha estès la mà als enginyers de Catalunya perquè “volem comptar amb tot el talent i volem comptar amb tots vosaltres des del govern de Catalunya perquè al final l’objectiu és que Catalunya sigui un país més just, lliure, amb igualtat d’oportunitats i compromès amb el canvi climàtic”.

Compartir