Si formes part d'Enginyers Industrials de Catalunya tens accés gratuit i descomptes per l'IOT Solutions World Congress 2024.

La propera edició de l'IOT Solutions World Congress tindrà lloc del 21 al 23 de maig al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. Aquest congrés té l'objectiu de mostrar solucions als principals reptes de la indústria a través de tecnologies disruptives.

L'esdeveniment  preveu reunir els principals actors mundials i promoure l'intercanvi d'idees, experiències i casos d'èxit sobre els beneficis que suposa per a l'usuari final l'aplicació de tecnologies basades en IoT, 5G, Intel·ligència artificial (AI), Computació quàntica, robòtica i Digital Twins (DT), entre altres.

El congrés comptarà amb 250 ponents en 125 sessions que parlaran d'aspectes com la transformació impulsada per la tecnologia, el canvi climàtic i la sostenibilitat, les regulacions i estàndards actuals, i la seguretat i la ciberseguretat.

Tria la teva entrada i gaudeix de l'IOT Solutions World Congress 2024! Un cop tinguis el codi, reserva AQUÍ la teva entrada

FULL CONGRESS PASS
59% DTE

Inclou accés a:

- All the conference rooms (IOTSWC & BCN Cybersecurity Congress)
- Exhibition Area
- Industry Solutions Awards Ceremony + Networking Cocktail (22nd May)
- Auditorium keynote sessions
- Event activities on the show floor
- Networking activities
- Event App

Demana el teu codi de descompte

EXPO+ PASS
GRATUÏT

Inclou accés a:

- On the 23rd of May, access to all conference room (only IOTSWC)
- Industry Solutions Awards Ceremony + Networking Cocktail (22nd May)
- All Auditorium keynote sessions
- Networking activities
- Event App
- Exhibition Area (IOTSWC & BCN Cibersecurity Congress)

Demana el teu codi

Compartir