L'Associació i Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya han denunciat en un pronunciament que els efectes del temporal “Gloria” han evidenciat que “no s’han complert les mesures de millora de la xarxa elèctrica acordades després de la nevada de l’any 2010”. D'aquest comunicat i de les paraules del president de la Comissió d'Energia, Josep Maria Montagut, se n'han fet ressò diferents mitjans de comunicació gironins

"El que passa repetidament és que es trenquen les infraestructures elèctriques per sota dels 500 metres ja que, a la província de Girona, es dóna aquest fenomen i la reglamentació no contempla mesures específiques" va denunciar Josep Maria Montagut als Informatius de Catalunya Ràdio. 

"No es pot anar amb un reglament generalista, que contempli el mateix a les Canàries que aquí, sense tenir en compte les particularitats de cada territori" va argumentar el president de la Comissió d'Energia al Diari de Girona. 

"Situacions com les del "Gloria" es repetiran i és convenient tenir ben identificat el risc i disposar de mesures de reposició ràpides per poder atendre aquestes situacions" va explicar Josep Maria Montagut al Punt Avui.

Més informació
Compartir