El grup Impulso se suma a l’aliança Etalent, l’aliança d’èxit per a la gestió del talent vinculat a l’enginyeria. Impulso agrupa a un conglomerat d’empreses amb més de 20 anys d’experiència en el sector de l’energia solar i ha consolidat un coneixement precís i un gran domini dels fonaments de la tecnologia. Entre les seves subsidiàries, hi ha Impulso Solar, Aguas de Ponta Preta i lente Ingenieros.

Norberto Larriba Blay, CEO del grup Impulso, destaca que “formar part de l’Aliança Etalent referma el nostre compromís en la promoció i retenció de talent en l'àmbit de l'enginyeria per desenvolupar la nostra activitat en el sector de les energies renovables i el cicle integral de l'aigua”. 

Les empreses adherides a l’aliança Etalent es comprometen amb la formació constant i el desenvolupament del talent dins de la seva pròpia organització a través de programes de formació i plans de carrera, a l’establiment de salaris que, com a mínim, respectin els convenis de la professió, i a la promoció interna del talent, permetent als seus professionals interns a accedir a llocs de treball de més responsabilitat per davant de nous fitxatges (afavorint, quan es pugui, el gènere femení).

També es comprometen amb la pertinença dels seus professionals a la comunitat dels Enginyers Industrials de Catalunya perquè formin part del col·lectiu d’enginyeria més potent i més ben relacionat del país i al suport en el desenvolupament de les vocacions STEM a la societat, per tal de fomentar el creixement del coneixement tècnic, científic i tecnològic.

 

D'esquerra a dreta, el director general d'Enginyers Industrials, Pere Homs
i el CEO del grup Impulso, Norberto Larriba

Compartir