Veure totes les fotos

El passat 19 de desembre es va celebrar l'acte de benvinguda als nous associats i col·legiats a Enginyers Industrials de Catalunya. Un event que va estar ple de curiositats i sorpreses i que va comptar com a padrí amb Xavier Gimeno-Bayón, director Operacional Excellence d'ICL Iberia. 

Les paraules de benvinguda van ser a càrrec de Pere Homs, director general dels Enginyers Industrials de Catalunya, qui va recordar que amb l'Associació i el Col·legi "volem ajudar als enginyers a arribar més lluny en les seves trajectòries". 

Xavier Gimeno-Bayón va explicar a tots els nous associats i col·legiats la seva trajectòria professional i com Enginyers Industrials de Catalunya ha estat al seu costat. "Aprofito les eines d'aquesta casa per estar al dia de l'actualitat del sector, a través dels diferents grups de treball i comissions" va explicar el director Operacional Excellence d'ICL Iberia. 

Anna Secanell, directora de l'Àrea Relacional dels Enginyers Industrials de Catalunya, i el padrí Xavier Gimeno-Bayón van lliurar les insígnies als nous associats i col·legiats i, a continuació, després de la fotografía de grup, els nou vinguts van fer un recorregut per la que serà la seva nova casa. 

L'acte de benvinguda va finalitzar amb una dinàmica de grup que va donar pas a un coctel on els assistents van començar a fer xarxa. Gràcies a totes i tots per venir!

Compartir